Thuis

HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD.

China HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD. certificaten
China HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD. certificaten
Gemakkelijk te spreken, kan OEM maken, kan tekening verstrekken en is de lijst van onderdelen aan ons, het werkelijk nuttig aan ons.

—— Mr.Carlo

De goede diensten en de efficiënte werken, zou ik met hen willen werken. Elke maand, kan nieuwe modellengegevens krijgen van hen, sparen mijn tijd. Goede kerels.

—— Ms.Ana

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6 companyPics.title7 companyPics.title8
Productenpakhuis 1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : DROOMwiel
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

De elektrische fietsen, in China begonnen zich sinds in de middenjaren '90 van 20ste eeuw te ontwikkelen, en veegden toen snel het land. Tot dusver, is China de grootste elektrische de fietsproductie van de wereld en het uitvoerende land geworden.

 

Het de Technologiebedrijf van het TheDreamwiel, heeft zich op de lichte elektrische voertuigen sinds 2006 geconcentreerd. Onze hoofdproducten zijn elektrische fietsen, elektrische autopedden, elektrische driewielers, pedalen bijgestane fietsen en mobiliteitsautopedden. 

 

Onze eigen 9 jaar van het verkoopteam elektrische fiets marketing ervaringen in vele landen, zoals Italië, Spanje, Portugal, het UK, Nederland, Duitsland, Canada, de V.S., Brazilië, Colombia, Australië, China, enz. Wij kennen de verordening van de binnenlandse en buitenlandse markt en mensen als duidelijk, hebben wij voordelen om tot betaalbare prijs, nauwkeurige producten, en de attente diensten aan elke klant te maken.

 

Onze QC teamdirecteur, heeft zich op de elektrische fietsindustrie 11 jaar, en de andere technici meer dan 5 jaar de elektrische ervaringen van de fietsreparatie geconcentreerd. Wij zijn ernstig op elk delen, nemen kader bijvoorbeeld, moeten onze kaders door 100.000 keer trillingstest en Elektroforetische verf worden gemaakt, om het kader met duurzame het levenstijd te verzekeren.

Het maken van elektrische fiets is één deel van ons werk, besteden wij ook meer aandacht op de diensten. Voor elk model, hebben wij volledige lijst van onderdelen, om klant te helpen de diensten meer gemakshalve maken. En meer, kunnen wij de huis-aan-huisdienst voor de meeste klanten kunnen aanbieden. Nadat de klant betaling verricht, zullen wij de rest doen.

 

De buitenlandse markt is verschillend van Chinese markt, worden wij altijd speciale eisen ten aanzien van onze elektrische fiets door de buitenlandse gebruikers. Gelukkig, kunnen ons RD-team beste oplossing voor de meesten van klanten vinden. Voor sommige Italiaanse klanten, zijn zij zorg meer op kwaliteit, en denken altijd aan sommige nieuwe ideeën om onze RD-mensen te testen. Natuurlijk, houden wij van deze klanten en keuren volledig hun vriendelijke test goed, aangezien wij hetzelfde doel, hebben om tot producten meer dichtere perfectie te maken.       

 

Wil meer over ons kennen, ons is contacteren de beste manier. U zult zien dat al deze niet alleen woorden zijn.

Contactgegevens
HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Paul

Tel.: 86-571-86371528

Fax: 86-571-86315305

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)